Flytning

Regler ved ind og udflytning af bolig på Frydendal 11 6200 AabenraaAf hensyn til ejendommens øvrige beboere anmoder vi om, at efterfølgende retningslinier overholdes:1. Benyt kun hovedindgangene til flyttegods.

2. Hold øje med at flyttefolkene ikke beskadiger vægge i og udenfor elevatorer mv. I har pligt til at gøre rent efter jer og er i tilfælde af skader erstatningsansvarlige. Kontakt Administrationen eller Ejerforeningen ved uheld.

3. Al affald fra flytningen (såsom pap, plastik, beholder, kasser, ting m.m.) køres til den lokale miljøstation ”Arwos genbrugsplads, Forsyningsvej 2. DK-6200 Aabenraa”. Frydensals affaldscontainers er udelukkende beregnet til daglig brug for 116 lejligheder.


4. Ejerforeningen har nogle transportvogne som står til rådighed for beboer såvel ved flytning som ved transportere f.eks. dagligvare. Vognene er placeret i teknikrummet ved indgang E. Det er vigtigt er at de returneres umiddebart efter brug.


5. Navneskiltning ved lejligheder, postkasser og elevatorer varetages af Ejerforenings administration.


6. Ekstra depotrum, bagerst i blok G, kan lejes for kortere eller længere tid. Kontakt Handy-klubben eller se på hjemmesiden under Depotrum.  Klik her


7. Ind-udflytteren er ansvarlig for, at rengøre såvel fællesgange som de elevatorer man benytter under flytning.


Husk venligst: ingen store emballager i ejendommens affaldscontainers  - Tak